Vergelijk en bespaar geld!

vanaf €1420 Bekijk prijs
vanaf €1600 Bekijk prijs

Reisaanbieders Kontiki Beach Resort Curaçao

Wil je graag een vlucht plus hotel boeken bij Kontiki Beach Resort Curaçao? Dan zijn er gelukkig meerdere aanbieders waar je terechtkunt. Zo bieden onder andere TUI, D-Reizen en De Vakantiediscounter reizen aan naar dit prachtige eiland. De reisaanbieders bieden niet alleen een reis aan naar dit driesterrenhotel, maar ook naar andere hotels op het eiland. Hieronder volgt een handig overzicht van alle reisaanbieders.

Welke reisaanbieders voor Kontiki Beach Resort Curaçao zijn er?

Wil je graag overnachten bij Kontiki Beach Resort Curaçao en wil je ook graag een vlucht hierbij boeken? Dan kan je kiezen uit meerdere aanbieders. TUI, D-Reizen en De Vakantiediscounter zijn drie bedrijven die erg betrouwbaar zijn. Hierna lees je over een overzicht per aanbieder.

TUI

TUI is een van de grotere reisaanbieders in Nederland. De reisorganisatie biedt zowel reizen aan naar binnen- en buitenland. Ook buiten de Europese grenzen biedt de organisator reizen aan. Je kunt dus ook vliegen naar een tropisch eiland. Op deze reisaanbieder kan je gemakkelijk je reis boeken naar Kontiki Beach Resort Curaçao. Het werkt erg eenvoudig.

Via de website kan je aangeven wanneer je wilt verrekken. Ook kan je aangeven hoe lang je op vakantie wilt en kan je de kamers van het hotel bekijken. Per reisperiode kunnen de tarieven voor de reis flink verschillen. Niet voor niets is het dan ook zo belangrijk om een goede vergelijking te maken. Als je een reis boekt via TUI kan je vertrekken vanaf verschillende luchthavens in Nederland. Let hier dus goed op als je een reis boekt.

D-Reizen

D-Reizen is, net als TUI, een grote reisaanbieder in Nederland. Als je een reis wilt boeken via deze reisorganisatie kan je gemakkelijk inzien wat de beschikbaarheid is per reisperiode. Geef simpelweg aan wanneer je wilt vertrekken en wat voor kamer je graag wilt. Je kunt hier je reisgezelschap aangeven en dat werkt erg eenvoudig. Soms kan het lonen om een weekje eerder of later te boeken dan je in eerste instantie gepland had. De prijzen kunnen namelijk per week al flink verschillen. Dit heeft allemaal te maken met de beschikbaarheid. Een goede vergelijking maken tussen de verschillende reisaanbieders is ook erg verstandig, want zelf per reisaanbieder kunnen de prijzen verschillen.

De Vakantiediscounter

De Vakantiediscounter biedt simpelweg goedkope reizen aan. Daar staat het bedrijf voor. Wil je niet te veel betalen? Dan kan het natuurlijk lonen om hier een vergelijking te maken. Je kunt gemakkelijk en snel vergelijken op basis van de door jou aangegeven data. Het systeem controleert dan voor jou welke kamers het voordeligste zijn. Je kunt van tevoren aangeven met hoeveel personen je reist. Bekijk gerust meerdere data, want de ene week kan goedkoper zijn dan de andere week. In vakantieweken is het vaak duurder om te reizen. Reisdata vergelijken loont, maar reisaanbieders vergelijken loont natuurlijk ook.

Reisaanbieders voor Kontiki Beach Resort Curaçao vergelijken

Reisaanbieders voor Kontiki Beach Resort Curaçao vergelijken loont erg. Per reisperiode kunnen de tarieven namelijk enorm verschillen. Maak daarom een goede vergelijking tussen de drie aanbieders. Immers: het hotel is precies hetzelfde. De commissie per reisaanbieder verschilt simpelweg. Je hoeft natuurlijk niet altijd voor de goedkoopste aanbieder te kiezen. Mogelijk vind jij het belangrijker dat een aanbieder bijvoorbeeld een goede klantenservice aanbiedt. Je kiest natuurlijk helemaal zelf waar en wanneer je boekt.

Voordelen reizen naar Curaçao tijdens het laagseizoen

Heb jij de mogelijkheid om te reizen naar Curaçao tijdens het laagseizoen? Dan kan je genieten van handige voordelen:

 • Curaçao is niet overvol en daarmee kan je gemakkelijker rondreizen;
 • Vliegtickets via diverse reisaanbieders zijn veel goedkoper;
 • Hotelkamers zijn minder duur en er is meer beschikbaarheid;
 • Alle activiteiten zijn beschikbaar op het eiland.
Bereken de beste prijs!
VakantieDiscounter vanaf v.a. €1420 Bekijk prijs Bekijken
TUI vanaf v.a. €1600 Bekijk prijs Bekijken
In het kort
 • Prachtig 4-sterren resort
 • Willemstad, Curaçao
 • Meerdere zwembaden aanwezig
 • Toegang tot heerlijke stranden
 • Wellnesscentrum op het resort
Faciliteiten
 • Gratis Wi-Fi
 • Dineren op het strand
 • Meerdere zwembaden
 • Stranden op loopafstand
 • Fitnessruimte aanwezig
 • Kamers in charmante huisjes
 • Omgeven met tropische planten
 • Veel te zien in de buurt
Locatie